Overleg gebruiker:HungryTiger

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Deze gebruiker is gevaarlijk en kannibalistisch. N00bs opgepast.

Toegang voor eigen risico[bewerken]

Voor het archief geldt een no-fly zone en een onderzeeërverbod. Tevens liggen er mijnen en lopen er demonische bewakers met musketten rond.Hoe[bewerken]

Hoe's, en enkele andere naamruimtes, hebben een soort knipperlicht-contract met de oncy, waardoor ze het ene moment wel gebruikt kunnen worden en het andere moment niet. Om verwarring te voorkomen heb ik je artikel hier neergezet. Als het af is kun je het naar de Hoe-naamruimte verplaatsen. Hoe we het met de naamruimtes gaan oplossen weet ik nog niet....
25 mei 2017 06:46 (UTC)
Splendid! En voor de naamruimte, misschien verwijderen en opnieuw aanmaken? Ik zeg maar wat. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 25 mei 2017 13:05 (UTC)
Dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan, spelen met naamruimtes kan namelijk wél ervoor zorgen dat de artikelen voorgoed verdwijnen, of door een glitch bestaan maar niet gelezen kunnen worden.
26 mei 2017 01:57 (UTC)
Is het dan niet mogelijk om de artikelen eerst gewoon naar de hoofdnaamruimte te halen? Of verdwijnen ze dan ook als je de oorspronkelijke ruimte weghaalt? MDV Jankrijk.png Overleg 26 mei 2017 07:05 (UTC)
Het 'eerst gewoon' is ook best wat werk, en aangezien het met alle naamruimtes een beetje mis is, lijkt het me verstandiger om het probleem bij de wortels aan te pakken. Roye heeft eerder al met carl gemaild, ik ga dat nu nog een keer doen, waarschijnlijk kan hij wel iets oplossen.
26 mei 2017 09:28 (UTC)
Ik snap het. Wellicht nam ik te makkelijk aan dat het overplaatsen van de artikelen een makkelijke klus zou zijn. Tiz vond destijds dat zo'n beetje alles geautomatiseerd moest worden en scheen dat makkelijk te vinden, dus dit leek mij nou zoets waarvoor dat handig is, maar zo te zien heb ik dat verkeerd begrepen. MDV Jankrijk.png Overleg 26 mei 2017 09:33 (UTC)
Uit dat eerdere gesprek met carl bleek dat het ligt aan een verouderde extensie die het voor admins op de site mogelijk maakt naamruimtes toe te voegen en verwijderen zonder de serverbestanden te hoeven bewerken. Met de nieuwe versie van MediaWiki is dat kapot gegaan, en in al deze tijd nog niet gerepareerd. Carl zou handmatig de naamruimts kunnen toevoegen zodat het waarschijnlijk wel werkt, dat is wat ik hem ga vragen.
26 mei 2017 09:38 (UTC)

ahum[bewerken]


1 jun 2017 17:48 (UTC)
Ik weet het, ik heb wat tegen kabouters. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 1 jun 2017 17:49 (UTC)
Bedankt voor het aanvullen van m'n ondertekening, staan we nu weer quite.. Em12.png
1 jun 2017 18:04 (UTC)
Inderdaad Em05.png HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 1 jun 2017 18:12 (UTC)

Ruimte[bewerken]

Vergeet je het artikel niet te categoriseren en vindbaar te maken? MDV Jankrijk.png Overleg 2 jun 2017 15:55 (UTC)

Jules-Vernefan? "Reis naar de maan" was mijn allereerste Verneboek, in de "Blauwe bandjes" reeks, die ik uiteindelijk compleet had (tweeëntwintig delen, denk ik). Uiteindelijk weggedaan met het idee om ooit Verne compleet in het Frans te kopen, bij voorkeur in een fraaie fac-simileversie van de oorspronkelijke Hetzel-edities. Keep on dreaming... Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 2 jun 2017 19:26 (UTC)
Jules Verne, die schreef "rond de wereld in tachtig dagen" als ik me niet vergis? Een vermakelijk boek maar echt een fan ben ik niet. Vanwaar trouwens? HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 2 jun 2017 19:54 (UTC)
Wegens het door Verne gebruikt idee om een bemand projectiel met een gigantisch kanonschot naar de maan te schieten. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 2 jun 2017 19:57 (UTC)
Nee dit staat volstrekt los van elkaar. Ik zat eigenlijk al langer met het idee. Het kan natuurlijk wel zijn dat ik er ooit iets over heb gehoord maar dat ben vergeten terwijl het onderbewust is blijven hangen. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 2 jun 2017 20:16 (UTC)

Kleurverhaalopmaakdingesenzo[bewerken]

Kijk voor de opmaak van Kleurverhaal 6 eens naar die van de andere Kleurverhalen: verwijzing naar het forum, uitlijning, sjabloon, en link naar de afgewerkte versie op het desbetreffende forum. Zelf geen tijd daarvoor nu: het eten is net geserveerd Em02.png Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 18 jun 2017 11:27 (UTC)

Die uitlijning en de rest was ik vergeten maar die verwijzing naar een specifieke versie valt buiten mijn wikicodekennis. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 18 jun 2017 11:25 (UTC)
"Gebakken", zeggen we hier in Vlaanderen. "Gepiept", zeggen ze ginds in Nederland. "Gebakken piepers" kunnen lekker zijn, maar doen hier verder niet ter zake. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 18 jun 2017 13:49 (UTC)

Onderhoudssjablonen[bewerken]

In de genialiteiten "Mossels" en "Rot honden" (geen links, artikeltjes zijn tóch gedoemd) heb ik de weg-sjablonen bovenaan gezet: dat is duidelijker naar de eventuele lezer toe, en voorkomt dat ze, onder invloed van verkeerd gebruikte wikicode, zoals in "Mossels", bijvoorbeeld onzichtbaar worden. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 26 jun 2017 18:36 (UTC)

Zal er aan denken HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 26 jun 2017 19:58 (UTC)

Gladiator[bewerken]

Sorry voor de onduidelijkheid, ik heb het ongelukkig verwoord, het probleem is opgelost. Wat er aan mankeerde was het gebrek aan een categorie en links naar de pagina. Om Lambic te citeren:

"... veel tijd en energie te steken in wat uiteindelijk op een obscure fictie dreigt neer te komen, zou het mijns inziens de moeite lonen om een kader te vinden voor dit artikel."

Nu is het artikel vindbaar en is alles dus goed. MDV Jankrijk.png Overleg 27 jun 2017 16:29 (UTC)

Ok, ik wil nog wel opmerken dat ik al wat links had toegevoegd voordat het artikel af was, maar er waren gewoon niet veel resultaten voor het woord. Ik weet niet waarom ik die vandaag ineens wel kreeg maar de link staat er nu. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 27 jun 2017 16:39 (UTC)

Koekje[bewerken]

Bij deze een koekje voor je nieuwsgierigheid op mijn OP. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 27 jun 2017 19:54 (UTC)

Newcookie.gif HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?


Oncyclopolis[bewerken]

Hoi, ik heb op het forum een stuk geschreven over wat Oncyclopolis is. Ik hoorde dat je er gisteren ook op vroeg op IRC, en ik wil hier een achtergrond geven van wat het is, waar het uit voorkomt en wat het wel en niet is. Lees het eens rustig, voordat je verder aan het mooie project bijdraagt. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 19 jul 2017 21:08 (UTC)

Categoriesjablonen[bewerken]

De laatste tijd heb ik het regelmatig, een artikel geschreven en dan is het vrijwel onmogelijk om er een acceptabele hoeveelheid links naartoe te krijgen. Voorbeelden zijn Gladiator, Kabeljauwoorlogen en Verkeer. Voor Wojtek waren er helemaal geen resultaten, afgezien van de pagina zelf. Mijn idee was het aanmaken van een aantal (categorie)sjablonen waardoor deze artikelen makkelijker vindbaar worden. Het probleem is, in ieder geval voor mij, dat de categorieën in sjablonen niet werken (zie Sjabloon:Voedsel) en dat ik verschrikkelijk slecht ben met de opmaak. Kan iemand me uitleggen hoe die categorieën werken en hoe die opmaak in een dergelijk sjabloon werkt? HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 27 jul 2017 10:06 (UTC)

Wat bedoel je precies met 'Uitleggen hoe dr categorieën werken? MDV Jankrijk.png Overleg 27 jul 2017 10:46 (UTC)
Welke code nodig is, en waarom het voedselsjabloon niet werkt. Eventueel een blanco code waar ik het betreffende in kan vullen. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 27 jul 2017 16:03 (UTC)

De wereld is een schouwtoneel schaakbord[bewerken]

Mijn waarde, ik ben zo vrij ende astrant geweest om een beeldeke toe te voegen aan uw meesterwerk in wording, ten einde dit een beetje op te fleuren, zij het dan op monochrome wijze. Gelieve uzelve vrij te voelen deze toevoeging hellewaarts te sturen indien u haar als ongelegen ende ongepast aanvoelt. Em10.png Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 12 aug 2017 15:37 (UTC)

Splendid, net wat ik nodig had. Zelf was ik nog niet een begonnen met nadenken over plaatjes. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 12 aug 2017 17:00 (UTC)
Wat mij betreft mag dit plaatje wat kleiner, maar hij past goed. Een hoera voor Lambic. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 13 aug 2017 08:07 (UTC)
Tja, als Lewis-Carrollfan (maar niet-schaker) kan ik onmogelijk het begrip "schaken" losmaken van "Through the Looking-Glass, and What Alice Found There", het vervolg op"Alice's Adventures in Wonderland". Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 13 aug 2017 13:33 (UTC)
Que? HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 13 aug 2017 15:35 (UTC)
Helaba, straks ga je nog beweren dat je nog nooit van "Alice's Adventures in Wonderland" gehoord hebt? OK, 't wordt meestal af- of ingekort tot "Alice in Wonderland", en de meeste burgers kennen enkel de Disneyverfilming (die elementen uit beide boeken combineert), maar toch... Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 13 aug 2017 20:18 (UTC)
Ow, misschien is het de schaakconnectie die je in de war brengt: in het eerste Alice-boek staat het kaartspel centraal, in het tweede een partij schaak. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 13 aug 2017 20:17 (UTC)

Kapitein[bewerken]

Van mij mag je voortaan met deze boot wel de Oncyclopedische wateren bezeilen.

Dopboot.png
MvG,
3 sep 2017 19:37 (UTC)
Dankuwel heer Adminraal, ik ga meteen op wikipedianenjacht. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 4 sep 2017 09:47 (UTC)
Feitlijk gezien hebben we dezelfde rang nu, wat betreft het schrijven van artikelen...
4 sep 2017 11:52 (UTC)

Vooruit dan maar...[bewerken]

...maar voor de koffie zorg je zelf! Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 25 okt 2017 21:39 (UTC)

Newcookie.gif Lambic
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?
Alleen het koekje drijft mijn eetlust al tot waanzin. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 26 okt 2017 06:51 (UTC)
Whahah! HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 27 okt 2017 06:57 (UTC)

Pssssttt...[bewerken]

200904081014 het-omgekeerde-dieet-s-morgens-frietjes-s-avonds-fruit-en-ontbijtgranen.jpg

...en in alle stilte nuttigen! Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 1 nov 2017 19:48 (UTC)

Ik geniet in het diepste geheim. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 2 nov 2017 19:04 (UTC)
Allez, is dat Vlaamse frit? HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 3 nov 2017 14:42 (UTC)

Anonieme mozzarella[bewerken]

Ik heb dat "Moz:a"-aanzetje verplaatst naar Mozilla, want de combinatie daarvan met DISPLAYTITLE lijkt me logischer. Al lijkt het me tevens een doodgeboren kind... Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 18 nov 2017 22:51 (UTC)

Het wegsjabloon heb ik er nog niet opgezet, omdat ergens nog wel een grap zat. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 19 nov 2017 07:28 (UTC)

Banjonet[bewerken]

Gaat dat nog afkomen? Em02.png
21 nov 2017 22:32 (UTC)
En dit
21 nov 2017 23:08 (UTC)
Heb niet veel tijd op het moment, maar ik was wel van plan alle concepten en halve pagina's te voltooien. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 22 nov 2017 20:50 (UTC)

Overlegintro[bewerken]

De pagina die je wilde bewerken, is niet mijn OP, maar een sjabloon dat er bovenaan staat als "inleiding". L. Catepé //// Overleg 5 jan 2018 19:44 (UTC)

Tja, ons roofdiertje heeft zich laten misleiden door het feit dat Lars in zijn sjabloon een interventie van mij heeft laten staan... woehahahaaaargh! Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 5 jan 2018 22:19 (UTC)
Oplichting! Zwendel! List! Fraude! Valsheid in geschrifte! Bedrog! Misleiding! Minachting van het hof! HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 6 jan 2018 11:19 (UTC)

Kagehiko Yoshimoto[bewerken]

Die komt juist uit het onwoordenboek. We hebben ooit besloten dat plaatsen en personen geen thuis hebben in het onwoordenboek (omdat het tenslotte een woordenboek is).
13 jan 2018 11:36 (UTC)
Kan ook, maar het is m.i. veel te kort voor een hoofdnaamruimteartikel, wat het vinden van een afbeelding ook moeilijker maakt, maargoed. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 13 jan 2018 14:11 (UTC)
We hebben destijds ook besloten dat er niet meer zoiets bestaat als een te kort artikel. Zolang iets grappig genoeg is en geen absolute oneliner is, mag het blijven bestaan.
13 jan 2018 14:12 (UTC)
Als dat is besloten, dan ga ik me er niet mee bemoeien. Ik stoor me alleen mateloos aan de buitensporige beknoptheid van het artikel. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 13 jan 2018 14:14 (UTC)
Voel je vrij om het uit te breiden, maar het is een behoorlijk compleet artikeltje.
13 jan 2018 14:20 (UTC)

Spookprentje[bewerken]

Je "prentje" voor Koffieoorlog is een rode link!? Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 17 jan 2018 09:45 (UTC)

Verkeerde extensie gebruikt. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 17 jan 2018 11:14 (UTC)

Pieper[bewerken]

Ik ben zo brutaal geweest om ongevraagd je pieperdeelname te hernoemen. Lambic merkte namelijk terecht op dat ze redelijk af was en hoe meer zielen, hoe meer eer als ik win hoe meer vreugd. Mocht het een faux pas zijn geweest, dan alvast excuses. Anders, succes bij het spannende wachten en moge de beste winnen! · L. Catepé · Overleg · 21 jan 2018 07:27 (UTC)

Hij was inderdaad min of meer af, maar ik was nog steeds in de war met de deadline. Die bleek dus een dagje eerder. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 21 jan 2018 07:34 (UTC)
Ja, de kalender is onverbiddelijk. Het was gisteravond wel leuk om 's avonds bezig te zijn en parallel daaraan te zien dat Jeroezie bergen werk aan het verzetten was. · L. Catepé · Overleg · 21 jan 2018 07:37 (UTC)
Ik heb zijn artikel eens doorgespit en het is nog af ook. Het idee is eigenlijk best leuk. Het doet me ergens aan denken waar ik de naam van ben vergeten. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 21 jan 2018 08:30 (UTC)
Zeker is het leuk. Redelijk uniek ook; op de Uncyc is er een hele categorie van, hier hadden we volgens mij maar één zo'n artikel. Dus dat is een geduchte concurrent, op basis van originaliteit. · L. Catepé · Overleg · 21 jan 2018 13:52 (UTC)
Zelf had ik een idee voor een hoe artikel dat de lezer zou helpen op basis van zijn eigen klachten een diagnose te stellen. Dat zou misschien een goeie zijn om op deze manier aan te pakken, maar die is dan niet meer origineel zoals de bankroof. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 21 jan 2018 16:27 (UTC)

Dank[bewerken]

Juntamunt.png Geachte HungryTiger,
met uw kunst- en vliegwerk heeft u bijgedragen aan
het verbannen van afbeeldingsloze artikels
uit de Oncyclopedia Neerlandica in januari 2018.
Om deze historische beeldenstorm te gedenken
krijgt u een bronzen munt voor in uw prijzenkast.
Blijf bovenal beeldende bijdrages brengen, bezige bij!

Je was een bijdrager van het eerste uur met goede bijdrages in de discussie. Ga veural zo deur! · L. Catepé · Overleg · 22 jan 2018 16:44 (UTC)

Graag gedaan en dank u zeer voor dit prachtige sjabloon dat ik op mijn GP kan spelden. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 22 jan 2018 17:06 (UTC)

Ziekenhuis[bewerken]

Zelf een bijzonder on- of infrequente bezoeker van ziekenhuizen (waarvan men naar 't schijnt in Noord-Afrika zegt dat men er heen gaat om te sterven), ben ik tijdens die zeldzame bezoeken altijd onder de indruk van de talloze mogelijkheden om er te verdwalen, daarbij geholpen door de meest ingenieuze signalisatiesystemen, gaande van richtingaanwijzers een Belgische wegomlegging waardig, tot kleurige lijnen op de vloer. Het ziekenhuis als terminaal/fataal labyrint, een ideetje? Met plannetje van een dergelijk labyrint, of course... Ik gooi dat hier maar even neer, omdat ik zelf geen tijd heb om dat uit te werken: er ligt bovendien ook nog een Cicero op mijn inspiratie te wachten... Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 24 jan 2018 10:36 (UTC)

Dat is inderdaad wel een idee, ik heb zoiets ook wel eens gehad. Zelfs ooit een fout in de bewegwijzering op de afdeling psychiatrie geconstateerd, wat toch een zeker risico is. (En nee, ik lag er niet zelf.) HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 24 jan 2018 12:01 (UTC)

Test[bewerken]

The tiger was hereGebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger 27 jan 2018 15:29 (UTC) /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 30 jan 2018 16:56 (UTC) /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 30 jan 2018 17:32 (UTC)

Wil je alsjeblieft nog even je handtekening zo aanpassen dat er niet elke keer een waterval aan code opduikt? Ik weet niet meer uit mijn hoofd hoe dat gaat, wegens te lang geleden, maar het heeft iets met SUBST en met een tweede pagina te maken. · L. Catepé · Overleg · 31 jan 2018 20:13 (UTC)
Ik was al aan het klooien achter de schermen, maar het werkt nog niet. Een wiu lijkt me nou ook geen goed idee. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 31 jan 2018 20:15 (UTC)
Heb nog even gekeken, hier is de handleiding:
  1. Zet je handtekening in Gebruiker:HungryTiger/sig.
  2. Maak Gebruiker:HungryTiger/sig2 aan en zet daar {{Gebruiker:HungryTiger/sig}}.
  3. Zet bij je voorkeuren als handtekening {{SUBST:Gebruiker:HungryTiger/sig2}} en kruis aan dat het als wikitekst behandeld wordt.
Op die manier komt in overleggen niet de hele code, maar alleen {{Gebruiker:HungryTiger/sig}}. · L. Catepé · Overleg · 31 jan 2018 20:21 (UTC)

/// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 2 feb 2018 15:49 (UTC)

Eerste Prijs[bewerken]

GoudenWortel2018.png


Hartelijk Gefeliciteerd
met de
Gouden Winterpeen 2018


De eerste prijs is speciaal voor jou in vershoudfolie verpakt, zodat je hem niet per ongeluk op zal eten. Namens de piepercommissie,
29 jan 2018 20:40 (UTC)
Proficiat! · Fey|Bart · Bijdragen 29 jan 2018 21:18 (UTC)
Een reden waarom hier wel een plasticje om de komkommer zou mogen. Mijn felicitaties - lees de commentaren en verdedigt uwen titel in de lente! R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 30 jan 2018 14:23 (UTC)
Dank u dank u. Ik heb de commentaren gelezen moet toegeven dat ik mij van de taalkundige misstanden niet bewust was, maar desondanks neem ik graag de prijs in ontvangst. The tiger was hereGebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger 30 jan 2018 15:35 (UTC)
Het café is open. Komt u ons vergezellen? R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 18 feb 2018 18:44 (UTC)