Oncyclopedia:Forum:Bugs anno 2010

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Forum: Index > Forum:Bugs anno 2010
Let op: Dit forum is al 2363 dagen verlaten. Dus het is gearchiveerd - de discussie is over. Bewerk deze pagina dus niet, tenzij je wat nuttigs hebt te melden.


Geachte Oncyclopedist,

Ondanks het niet halen van de 1 juli datum voor de verhuizing en het niet op tijd laten lopen van de pieper vanwege het hiervoorgaande wat geschreven werd (lekkere zin toch weer...) is intussen de Oncy ietwat veranderd. We zijn opeens overgegaan naar een light-wiki-versie. Dit levert de volgende bugs ook weer op.

Als u er nog meer heeft, gaarne hieronder vermelden. Kan onze (tot nu toe) huidige heerser/serverhouder/keizer/etc./etc. Carl er wat aan doen. R7av.pngoye.·. 29 jun 2010 15:09 (UTC)

  • Afbeeldingen laden maar half. Uitgevoerd Uitgevoerd
  • Bij Ongerijmd:Ode aan mijn Lada, Groen, Rood, Blauw, Zwart en meer pagina's waarbij de achtergondkleur anders is, werkt de achtergrondkleur niet. Deze blijft gewoon wit. Uitgevoerd Uitgevoerd
  • De uploadpagina is veranderd. Hierbij is er ook een licentiekeuze-ding, terwijl er niets te kiezen valt. Uitgevoerd Uitgevoerd
  • Het probleem met te grote bestanden die geüpload worden, de waarschuwing althans, nog steeds niet opgelost.
  • Na klikken op opslaan krijgt men weer de oude melding dat de pagina niet opgeslagen is (Handig: Als je na het klikken op opslaan een volledig wit scherm krijgt, met niets erop behalve wit, is de pagina alsnog opgeslagen)
  • Op de pagina vanillevla is te zien dat de Math dinges niet werkt. Of het werkt wel, maar is niet goed opgeschreven, of iets anders?
  • De RW loopt nogal achter de feiten aan. Heden, 24 maart, is de laatste bewerking 2 minuten voor 12 juli. Uitgevoerd Uitgevoerd
  • De choose option functie werkt niet. Uitgevoerd Uitgevoerd
  • De speciale pagina van verwijderde bijdragen doet het niet.
  • ...

Ik zie dat er voor het achtergrondkleurenprobleem een tijdelijke oplossing is gevonden door Carl himself alhier, maar 't is nog niet helemaal opgelost want bij Rood, Groen, Ongerijmd:Appel en het duidelijkst bij Marion Tinsley, Zwart en al die andere pagina's die een css-code als achtergrond hebben hebben een grote witte streep aan de zijkant/bovenkant/onderkant die de pagina's nogal verpesten, of ben ik de enige die dat ziet? R7av.pngoye.·. 30 jun 2010 14:29 (UTC)
Ja, de RW loopt inderdaad achter. Wel is me opgevallen dat de RW het soms op .org wel doet en op .net helemaal niet. R7av.pngoye.·. 15 jul 2010 14:31 (UTC)
De witte streep is gemaakt door een aparte code die toegestuurd werd, maar weer een andere bug vrijgooide. Zie HIER voor meer informatie over die bug en hoe deze is gemaakt, dus dit probleem is over.
Op .net en op .org doet 'ie het weer, de RW, dus ik denk dat 'ie gemaakt is. R7av.pngoye.·. 18 jul 2010 12:30 (UTC)

What the...?

Niet een bug hier, maar mijn anti-virusprogramma voor op het internet zegt dat de interwiki's naar o.a. de Engelse Uncy en de Duitse Uncy schadelijke dingen bevatten Em10.png Ik kan nog wel doorgaan, terwijl de Duitse al een tijd lang als fout werd beschreven... gheghegh... R7av.pngoye.·. 4 okt 2010 17:26 (UTC)