Oncyclopedia:Etalage

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Shortcut:
ON:E

In deze speciale etalage staat een selectie van de Klassiekers van de Oncy. Verder komt er elke week een nieuw artikel bij, het artikel van de week.

Er staan op dit moment f*cking weinig nog niet genoeg een paar artikelen in de Etalage. Doe dus je best om wat leuks te schrijven! Voor een verdere toelichting zie onze tips voor het schrijven van een goed artikel.

Etalage ster2.png

Klassiek leesvoer, verplicht voor elke goede Oncyclopedist.

Zomaar een greep
PietLogo.GIF
Het logo van Piet Huysentruyt

Piet Piraat Huysentruyt (Leopoldstad (Congo), 7 december 1962), volledige voornaam Pieter Désiré Dieudonné, is Vlaanderens bekendste TV-kok en tevens de enige culinaire superheld ter wereld. Hij is onmiddellijk en onmiskenbaar te herkennen aan zijn loodzwaar West-Vlaams accent, zijn blauwwit uniformpje en zijn gladde schedel.

Het hele Artikel...


Dit moet je ook lezen:

Appeltaart - Azkaban - Balkenendeman - Blik - Cricket - Dag - De Alternatieve Scheppingstheorie Der Oncyclopedia Neerlandica - De situatie in Sovjet Rusland - De Telegraaf - Duitsland (1945-2005) - Eerste Wereldoorlog - Geluid - Geluk - Goethe - Hikneus - Huawei - Hugo Claus - Je hebt twee koeien - Johan Cruijff - Kapitein Overduidelijk - Kiwi - Luik - Het lied van Alex en van Sander - Mieke Maaike - Neushoorn - Piet Huysentruyt - Rita Verdonk - Robin van Persie - Smartlapocratie - Tempeliers - Terrorisme - Tombola - Voynichmanuscript - Weps - Wat geeft het? - Wiel - Wijn - Wikipedia - Wubboïsme - YUI - Zon

Etalage ster2.png

Uitgelichte artikelen

Deze week:

Een winnaar die net gewonnen heeft.

Winnen is belangrijker dan meedoen.
~ De OnLympische gedachte.

Dus, jij weet niet hoe je een winnaar wordt? Wat sneu voor je. Maar wij, de Hoe?-redactie, gaan je helpen, of je het nou leuk vindt of niet. Dus blijf zitten, hou je muil, en wij maken van jou een rasechte winnaar. Om te beginnen moet je ophouden een loser te zijn. Dat is de eerste stap om een winnaar te worden. Zodra je een winnaar bent geworden, ben je eindelijk een volwaardig mens. Dan kun je ook eindelijk een vriendin – of vriend – zoeken om seks mee te hebben. Mensen gaan nou eenmaal liever met winnaars om...

Word een winnaar...


Vorige week:
Harry Mens heeft een hoop fans.

Harry Mens is een presentator die bekend is van de rendabele gesprekken die hij voert over economische en financiële zaken met oude heren en iets jongere heren (op voorwaarde dat zij wel een hippe bril dragen) die deel uitmaken van het gewichtige deel van de bevolking, zoals vermogensbeheerders, bankiers, politici, zangers en notoire clowns; zijn lustige wijnproeverijen en zijn kritische voetbaldialogen met Willem van Hanegem van hoge kwaliteit in het televisieprogramma Business Class dat iedere zondagnacht ergens op RTL te zien is (de herhalingen zijn iedere zondagochtend te zien). Harry Mens wordt vooral geliefd bij het publiek doordat hij zo goed luisteren kan.

Lees hier meer over zeer kloppende informatie over Mens...