Voorspelling Duitsland-Griekenland

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.21 juni 2012

OnSportief
Dit artikel bevat origineel journalisme door een OnSportieve OnNieuws reporter.

Bang je weddenschap te verliezen? Of heb je vrees dat je favoriete voetbalploeg zal verliezen? GEEN NOOD! WANT WIJ VOORSPELLEN DE UITSLAGEN VAN HET EK VOOR U!

GDANSK -Hier volgt het onmogelijke verslag van de wedstrijd.

Verslag[bewerken]

Allebei de ploegen zijn al op het veld gekomen. De volksliederen zijn ook al gemompeld gezongen. Nu dan de aftrap... De munt valt op kop, dat betekent dat Griekenland de aftrap mag geven. Maar de scheidsrechter draait de munt om! De Griekse kapitein slaat uit van de woede. Hij staat te schreeuwen tegen de scheidsrechter. Hij doet aanstalten om op zijn schenen te schoppen. Maar nog voor dat hij dat doet grijpt de scheidsrechter zijn been vast en schreeuwt hij het uit. De scheidsrechter geeft rode kaart aan de kapitein. En het ergste is nog, dat alle vervangers een griepepidemie hebben. Maar ja, de wedstrijd gaat door... En nog een speler doet een lichte overtreding, een Griek. De scheidsrechter geeft hem rood en direct stormen er drie spelers af op de scheidsrechter. En de coach blijft er ook niet bij zitten... Uiteindelijk word het rood voor de drie spelers en moet de coach in de tribunes gaan zitten. De wedstrijd gaat verder... En een goal voor de Grieken! Maar De scheidsrechter zegt dat het een ongeldige is!

We zijn nu al een tijdje verder. O o, een Griekse speler is uitgegleden op het gras op zijn gezicht. Hij kan voorlopig niet meer meedoen zeggen de verplegers... Het spel gaat voort. En daar gaat ie, Per Mertesacker stuift op de goal af en een Griek probeert hem de bal afpakken. En een overtreding. De scheidsrechter zegt "onwettige balafpakking". Rode kaart, en alweer een speler weg. Deze keer komen er nog eens twee spelers op hem af, allemaal worden ze weggestuurd met een rode kaart. Er zijn nu nog maar twee spelers over! Ze zeggen dat ze gaan proberen alleen te verdedigen... En een overtreding van de keeper! Een rode kaart! De laatste speler stuift op hem af en pakt de scheidsrechter bij de kraag omhoog, en zo zijn er geen spelers meer op het veld... Een goal. Nog een goal. En nog een goal. Weeral een goal. Twee goals achter elkaar. En drie goals achter elkaar. De wedstrijd is gedaan en indien u kunt tellen, dan weet u hoeveel goals er zijn gemaakt...

Uitslagen[bewerken]

Uitslag van deze wedstrijd: 9-0

Al de uitslagen tot nu toe op een rijtje gezet:

Tsjechië-Portugal 0-0 Duitsland-Griekenland 9-0